Companiile de securitate sunt foarte precaute atunci când intervievează candidații pentru un post de agent de securitate. Siguranța angajaților şi a echipamentelor depinde de angajarea persoanei potrivite.

Acest set de întrebări vă poate ajuta să va pregătiţi pentru interviul de angajare pe post de agent de securitate.

  1.  Descrieți un moment în care ați folosit munca în echipă pentru a rezolva o problemă la un loc de muncă anterior de securitate.
  2.  Descrie o perioadă în care ai avut de-a face cu un atac. Cum ați gestionat situația? Există ceva ce ai fi făcut altfel?
  3. Povestește despre o perioadă în care ai tratat cu succes o persoană particulară nemulţumită, fără a recurge la violenţă sau la stres emoţional.
  4. Descrie o perioadă în care te-ai simțit ca și cum ai fi în pericol fizic la locul de muncă. Cum ai gestionat situația?
  5. Sunteţi capabil să reacționați rapid atunci când este necesar?
  6. Care sunt unele dintre punctele tale forte la locul de muncă?

Atribuțiile agenţilor de securitate includ adesea asigurarea spațiilor și a personalului prin patrulare a proprietății, monitorizarea echipamentului de supraveghere și inspectarea clădirilor și echipamentelor. Îndatoririle agenţilor de securitate pot, de asemenea, să acceseze puncte, precum și să permită sau să interzică intrarea.