Dacă sunteți proprietar sau manager al unei afaceri cu siguranță aveți foarte multe lucruri la care trebuie să vă gândiți. Siguranța și securitatea angajaților și a bunurilor companiei dvs. este pe listă?

Indiferent dacă credeți că afacerea dvs. este sau nu o țintă, este necesar să vă protejați de amenințările interne și externe la adresa siguranței acestora. Amenințările pot varia de la o companie la alta, în funcție de factori precum

 

 • Vizibilitatea companiei și conducerii acesteia
 • Prezența unor mărfuri sau echipamente de mare valoare
 • Locația geografică
 • Numărul și locația punctelor de acces
 • Dimensiunea clădirii
 • Numărul de angajați
 • Numărul de schimburi pe parcursul zilei, etc

 

Cele mai eficiente moduri de a vă proteja afacerea sunt angajarea de agenți de pază și instalarea de sisteme de securitate.

Agenți de pază specializați

Agenții de pază sunt capabili să facă față unei game largi de amenințări la adresa securității și au pregătire pentru a acționa rapid în situații stresante. Au de asemenea abilități specializate care le permit să identifice un comportament suspect și să ia măsurile necesare pentru a proteja oamenii și proprietățile. Aceștia sunt în permanență vigilenți pentru a sesiza orice lucru neobișnuit și pot contacta imediat oamenii legii, dacă este necesar.

Agenții de pază profesioniști pot oferi angajaților dvs. o serie de avantaje de securitate valoroase, inclusiv:

 

 • Monitorizarea furnizorilor
 • Verificarea ecusoanelor și acreditărilor
 • Înregistrarea vizitatorilor
 • Identificarea activității suspecte
 • Verificarea camerelor de securitate
 • Asistență la evacuări

 

Sisteme de securitate

In afacerea dumneavoastra orice tip de pierdere a bunurilor sau daune reputaționale merită prevenite. Protejarea afacerii dvs. împotriva acestor pierderi înseamnă asigurarea angajaților, clienților, clădirii in care desfășurați activitatea, depozitelor, mărfii sau echipamentelor.

Când oamenii se gândesc la încălcări de securitate sau furt în cadrul unei companii, își imaginează adesea furturi tehnologice complexe sau efracții organizate. Însă, în realitate, aceste cazuri sunt mai rare. Adesea, problemele apar pur și simplu din cauza unei lipse de evidență a accesului, a furtului din companie de către proprii angajați  sau a unor  protocoale de securitate mult prea lejere.

Dacă nu v-ați gândit sa investiți în securitatea afacerii dvs., ar putea fi momentul să faceți acest lucru. Camerele de supraveghere și alte tehnologii de securitate vă pot ajuta să vă protejați compania atât de probleme legate de desfășurarea internă, de acuzații din partea unor angajați, cât și de factori externi care pot surveni.

Una dintre cele mai importante investiții în securitate pentru afacerea dvs. este instalarea camerelor de supraveghere. Aceste camere sunt din ce în ce mai accesibile și de asemenea pot fi optimizate și cu servicii de monitorizare a alarmelor.

Camere pot fi plasate în zone strategice, cum ar fi la intrări, peste case de marcat, în zone de deservire / vânzare sau aproape de un inventar scump. Angajații dvs. ar trebui să știe că ele există dar și că vizionați periodic videoclipul înregistrat. Acest lucru va ajuta la prevenirea furturilor interne dar și la descurajarea clienților de a fura.

Security Vol oferă consultanță precum și asistență pentru implementarea și întreținerea  sistemelor de securitate. In plus, prin integrarea sistemului de monitorizare se comunică și cu forțele de ordine locale.

Nu ezitați să ne contactați pentru oferte personalizate în funcție de nevoile afacerii dumneavoastră!