Serviciile de monitorizare și intervenție constau în instalarea sistemelor de supraveghere sau de alarme, supravegherea non-stop a acestora printr-un dispecerat integrat și intervenția rapidă a echipajelor mobile în caz de evenimente neprevăzute precum: intrare prin efractie, incendiu, situații de panică, etc.

Monitorizarea oferită de SECURITY VOL este constituită pe structura unei infrastructuri proprii, cu echipamente de comunicație performante iar echipajul de teren este foarte bine pregătit,  astfel încât să aibă access rapid la informație și să poată interveni în cel mai scurt timp posibil.

Suntem în permanentă legătură cu obiectivele protejate printr-un dispecerat integrat cu program de funcționare non-stop cât și printr-o  aplicație software de management integrat.

DE CE SĂ ALEGI SERVICII DE MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE RAPIDĂ?

  • Ai o proprietate care poate fi atractivă pentru efracție, hoți sau vandalism
  • Deții bunuri și valori în locația ta și nu dorești să riști furtul acestora
  • Locuiești într-o zona cu riscuri ridicate de acte de vandalism sau violență
  • Urmează să pleci o perioadă mai lungă de timp în concediu sau în afara localității si nu dorești să îti lași proprietatea nesupravegheată
  • Deții o afacere ( un magazin, o hală, un depozit, o clădire de birouri, etc) și dorești protejarea acesteia
  • Dorești să controlezi accesul persoanelor autorizate în anumite locații publice sau private
  • Trăiești cu teama și neliniștea că oricând se poate întampla ceva ( mai ales în cazul persoanelor în vârstă sau singure)

Serviciile de monitorizare și intervenție reprezintă un beneficiu real adus siguranței și confortului psihic al beneficiarilor.

 

Descurajați hoții și beneficiați de confort și siguranță cu sistemul de monitorizare !

Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne !