Security Vol DESPRE COMPANIE

SC SECURITY VOL SA, societate înființată la inițiativa instituției primarului orașului Voluntari,  oferă servicii de pază și protecție cât și implementare de sisteme de securitate pentru instituții, companii private și persoane fizice, pe raza județului Ilfov și București.

Activitatea principală a companiei constă în acoperirea nevoilor de pază și protecție prin oferirea de servicii diversificate:

  • servicii de pază și protecție umană
  • servicii de pază și protecție pentru evenimente, meciuri, spectacole, târguri, etc
  • servicii de monitorizare și intervenție rapidă
  • implementare sisteme de securitate

Prin serviciile pe care le punem la dispoziție dorim să menținem în permanență siguranța  cetățenilor din județul Ilfov  prin responsabilitate,  calitate,  eficiență dar și printr-o dezvoltare durabilă.

Având ca principal reper activități de protecție și gardă aparținând domeniului public şi/sau privat, SECURITY VOL a dezvoltat soluții de securitate care să corespundă diferitelor cerințe ale clienților, în societatea actuală.

Echipa noastră de profesioniști stă la baza atingerii obiectivelor, printr-o colaborare transparentă și responsabilă. Suntem orientați către rezultate impecabile și punem mare accent pe satisfacția clienților noștri. Investim în tehnologii de ultimă generație astfel încât să ne adaptăm în permanență la cerințele pieței.

Misiunea noastră este să aducem cât mai multă siguranță în viața clienților noștri. Realizăm acest lucru prin servicii profesionale de securitate pentru fiecare companie sau utilizator rezidențial de la nivel regional- respectiv la nivelul localităților din județul Ilfov și București.

Scopul nostru este să oferim servicii de cea mai bună calitate și ne dorim să fim în permanentă expansiune prin extinderea activității.

În relația cu partenerii din mediul economic, SECURITY VOL se poziționează ca o organizaţie profesionistă, competitivă şi aliniată din punct de vedere al practicilor manageriale la cerinţele şi standardele de calitate a Uniunii Europene.

Valorile noastre principale sunt transparența, responsabilitatea și profesionalismul.

În cadrul SECURITY VOL dorim să depășim mereu așteptările și să asigurăm servicii de cea mai inaltă calitate, păstrând în permaneță o comunicare transparentă în cadrul companiei, cu cetățenii orașului Voluntari, cu partenerii noștrii, cât și cu acționarii.

PENTRU CETĂȚENII ORAȘULUI VOLUNTARI ȘI PARTENERII NOȘTRI ASIGURĂM

  • Îmbunătăţirea constantă a calităţii serviciilor prestate – realizăm o îmbunătăţire permanentă în calitatea serviciilor oferite
  • Transparență – ne angajăm să promovăm respectul şi transparenţa prin tratarea în mod egal al tuturor cetățenilor și partenerilor şi prin menţinerea unei comunicări eficace cu toţi factorii interesaţi.
  • Soluţionarea promptă a reclamaţiilor – acordăm o atenție sporită sugestiilor și reclamațiilor din partea cetățenilor orașului Voluntari cât și a tuturor clienților companiei. De asemenea, utilizăm sistemul de evaluare a performanţelor ca pârghie coercitivă pentru angajaţii noștri.
  • Confidenţialitate – oferim o politică de confidenţialitate cu privire la datele cu caracter personal ale beneficiarilor serviciilor SC SECURITY VOL S.A

ÎN RELAȚIA CU ANGAJAȚII NOȘTRI:

  • Țintim un nivel ridicat de profesionalism prin continua instruire a angajaţilor noştri pe care îi tratăm cu respect şi fără discriminare.
  • Construim viitorul companiei noastre având drept scop prosperitatea, continuitatea, stabilitatea şi dezvoltarea durabilă a acesteia printr-un management competitiv. 

ÎN RELAŢIA CU ACŢIONARII ASIGURĂM:

Transparenţă şi comunicare – Acţionarii sunt informaţi cu privire la şedinţele Consiliului de Administraţie, fiind invitaţi să participe la aceste întâlniri.

Siguranța dumneavoastră este preocuparea noastră!

 Lăsați în grija echipei de profesioniști SECURITY VOL protejarea obiectivelor dumneavoastră sau securitatea din cadrul evenimentelor.

Contactați-ne pentru o consultanță sau ofertă personalizată!