PREVENȚIA apare, în general, înaintea protecției iar scopul ei este să prevină o amenințare înainte ca aceasta să apară.

A preveni o amenințare înseamnă a reduce riscul. Luați în considerare implementarea unor strategii de prevenire în planul de securitate al afacerii pentru a minimiza amenințările.

PROTECȚIA reprezintă următorul pas și preia controlul atunci când prevenirea eșuează. Protecția este o combinație de echipamente de securitate și proceduri de siguranță pentru apărare și eliminarea amenințărilor.

Luați în considerare utilizarea următoarelor echipamente de securitate pentru protecție:

  • Instalați alarme care declanșează semnale sonore pentru a vă alerta în cazul unei încălcări a securității. Alarmele vizuale și audio alungă intrușii și notifică personalul de urgență;
  • Utilizați supravegherea video pentru a vă monitoriza afacerea. Alegeți un furnizor de Securitate care vă oferă acces la un centru de monitorizare. Centrele de monitorizare contactează imediat proprietarul și personalul corespunzător de urgență în cazul unei crize.

 

Deși prevenirea și protecția sunt total diferite, folosite simultan vă protejează afacerea de posibile amenințări.

 

Utilizați atât prevenirea cât și protecția pentru o securitate optimă.  Pentru solutii care se potrivesc afacerii dumneavoastră contactați-ne la 0753.77.77.99  sau OFFICE@SECURITY-VOL.RO