A avea personal de securitate la sediu poate oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un sentiment de securitate. De asemenea, puteți conta pe un agent de securitate pentru a răspunde problemelor de securitate cu rapiditate și acuratețe.

Când angajați un agent de securitate, în uniformă , puteți fi sigur că persoana respectivă a fost verificată și instruită complet pentru a oferi detalii de securitate pentru afacerea dumneavoastră.

Un agent de securitate/pază nu poartă întotdeauna o armă, ci poartă o uniformă care poate ajuta la descurajarea criminalității.

Uniforma este foarte importantă pentru un agent de securitate/pază. Îl deosebește de restul cetățenilor și este privit ca un individ care are o poziție autoritară.

Prezența unei insigne care include cuvântul “Securitate”, logo-ul companiei de pază sunt cerințe necesare care trebuie să fie vizibile pe uniforma agentului.

 

Beneficiile uniformei agenților de securitate:

 

  1. Oferă recunoaștere instantanee

 

Într-o situație de urgență nu este nevoie sa cauți în jurul tău persoana la care să mergi. Dacă există un agent în uniformă, decizia este luată deja si recunoașteți imediat persoana care trebuie alertată.

 

  1. Descurajarea infracțiunilor

Când un posibil infractor vede un agent în uniformă, acest lucru oferă un factor de descurajare puternic pentru infracțiuni sau activități criminale.

  1. Protectia angajaților/clienților

Când angajezi o firmă de Securitate poți fi sigur că angajații tăi sunt protejați. A avea un agent de Securitate, în uniformă, la intrarea în companie, poate ajuta la descurajarea unor infracțiuni.. Când agenții sunt prezenți, angajații și clienții sunt conștienți de acest fapt și le conferă liniște.

Este clar că uniforma oferă multe beneficii, nu numai sub formă de prezentare, ci și din motive logistice, practice.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre cum vă pot ajuta agenții noștri de securitate.