Cu toții ne dorim confortul psihic de a ne ști locuința în siguranță atunci când nu suntem acasă, când plecăm într-o vacanță sau chiar și pe timpul nopții.

A fi conștient de potențialele riscuri de securitate și a lua măsuri este cel mai bun mod de a vă menține în siguranță casa și pe cei dragi.

Serviciile de securitate pentru domiciliu oferă protecție pentru noi, pentru cei dragi, precum și liniște sufletească și confort.

Protecția locuinței anti efracție cât și siguranța familiei sunt astfel principalele scopuri atunci când ne gândim la un astfel de serviciu.

Security Vol oferă servicii de protecție rezidențiale prin:

  • Agenți de pază pentru protejarea perimetrului din jurul locuinței
  • Sisteme de monitorizare profesională și intervenție rapidă
  • Instalare sisteme de securitate profesionale

În funcție de nevoi, puteți alege oricare dintre variante  iar specialiștii Security Vol vă oferă consultanță în luarea deciziei.

Indiferent dacă optați pentru o auto-monitorizare sau investiți într-o monitorizare profesională, principalul avantaj este acela că puteți ști în timp real dacă există un pericol în casa dvs., oriunde v-ați afla. În plus, un sistem de securitate monitorizat profesional va apela serviciile de urgență pentru dvs. dacă este activat un senzor de fum sau inundații, indiferent dacă sunteți acasă, în afara locuinței sau în timp ce dormiți.

De asemenea, una dintre cele mai utile caracteristici ale sistemelor de securitate la domiciliu este că le puteți accesa și de pe telefon. Multe dintre sistemele profesionale de securitate instalate la domiciliu funcționează cu o aplicație pentru smartphone, o modalitate foarte convenabilă de a ține la curent membrii familiei cu ceea ce se petrece acasă. Aplicația face mai ușor ca niciodată armarea, dezarmarea, monitorizarea cât și gestionarea sistemului de securitate al casei dvs.

Este recomandat ca instalarea sistemelor de alarmă, mai ales a celor profesionale, să fie făcută de instalatori profesionişti, autorizaţi.

Pentru oferte personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră de protejare a locuințelor nu ezitați să ne contactați!