Tehnologia este aliatul siguranței tale! Căminul sau afacerea ta sunt protejate în orice împrejurare prin instalarea unui sistem de securitate.

SECURITY VOL pune la dispoziția partenerilor săi servicii de consultanță și implementare a sistemelor de securitate performante, menite să vă ofere un sentiment de confort cât și informații în timp real asupra oricăror evenimente de la obiectiv.

Folosim echipamente la standarde înalte de calitate și performanță, acestea fiind de asemenea conectate și la dispeceratul nostru pentru o mai mare siguranță.

Printre sistemele de securitate folosite enumerăm : sisteme de alarmă, antiefracție, supraveghere video, detecție și semnalizare incendii, sisteme de control acces, sisteme de interfonie,  etc.

Pe parcursul colaborării, SECURITY VOL oferă de asemenea și servicii de mentenanță a sistemelor instalate, asigurându-ne că acestea funcționează în permanență în parametrii optimi.

DE CE SĂ ALEGI INSTALAREA UNUI SISTEM DE SECURITATE?

  • Dorești să îți locuința în siguranță și să ai informații în timp real despre ce se întâmplă în lipsa ta
  • Ai nevoie de monitorizarea și securizarea permanentă a ariei protejate
  • Deții bunuri de valoare pe care dorești să le protejezi
  • Vrei să descurajezi acțiunile infractorilor asupra locuinței sau afacerii tale
  • Dorești să ai control și supervizare pentru căile de acces

 

ALEGE INSTALAREA UNUI SISTEM DE SECURITATE CU UN PROFESIONIST

O persoană cu experiență în instalări de sisteme de securitate are cunoștințele necesare pentru a identifica în mod adecvat vulnerabilitățile ariei protejate și înțelege totodată care este tipul de protecție potrivit pentru fiecare clădire/zonă.  Specialiștii SECURITY VOL înțeleg în detaliu echipamentele de securitate și se bazează pe cerințele din standardele specializate, reglementările și  practicile din domeniu.

După instalare, specialistul SECURITY VOL se asigură că sistemul este pregătit și funcționează în parametrii optimi.

Pentru o ofertă personalizată, contacteaza-ne !