“Cu toții ne dorim să trăim într-un oraș frumos, curat și, foarte important, sigur!

Siguranța tuturor celor care locuiesc sau muncesc în Voluntari este prioritară pentru mine. De aceea, am decis ca, începând din acest an, în Voluntari să funcționeze un dispecerat licențiat de Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica. Acesta va supraveghea buna funcționare a serviciilor de monitorizare împotriva efracției”

(Florentin Pandele – Primar oraș Voluntari)

Astfel, de la 1 februarie 2022 societatea SECURITY VOL SA a lansat serviciile de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efractiei și serviciile de instalare, modificare sau întreţinere a acestora prin intermediul dispeceratului propriu pentru servicii de intervenție rapidă la obiectivele beneficiarilor.

Dispeceratul funcționează în sediul autorizat şi înregistrat la Oficiul Registrului Comerţului, din oras Voluntari, b-dul Voluntari, nr 72A, parter, judet Ilfov, conform licentei nr. 5916/T din 28.07.2021.

SECURITY VOL SA investește pe parcursul a cel puțin doi ani în sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces profesionale și într-o echipa de specialiști avizati de Poliția Română.