În general, iarna este considerată ca fiind anotimpul în care rata de spargere a locuințelor crește. Hoții profită de faptul ca se întunecă devreme pentru a intra prin efracție înainte ca proprietarii să se întoarcă de la serviciu sau sunt în vacanță.

Stresul unei spargeri de locuință pot fi traumatizant. Vă sugerăm următoarele sfaturi de securitate:

  • Încuiați ușile și ferestrele. Este uimitor cât de mulți proprietari de locuințe sunt neglijenți cu această măsură de securitate de bază.
  • Folosiți un seif. Pentru obiectele de valoare, un seif este o idee extraordinară.
  • Lumini cu temporizator – Dacă călătoriți sau ajungeți târziu acasă, achiziționarea unor temporizatoare pentru a aprinde luminile când se lasă întunericul îi va împiedica pe potențialii spărgători să studieze interiorul locuinței.
  • Sistem de alarmă – Alarmele de securitate abordează toate caracteristicile pe care hoții le urăsc: lumina, zgomotul și dispozitivele video.

Luminile activate de senzori de mișcare în jurul casei descurajează eventualii infractori. Alarmele atrag atenția asupra jafului în desfășurare, iar camera de înregistrare face ca identificarea să fie simplă. În plus, sistemul de alarmă trimite o notificare către compania de securitate, care va interveni rapid.

Pentru sisteme inteligente de securitate, contactați-ne la 0753.77.77.99 sau la office@security-vol.ro

 

Condițiile de pază și patrulare mobilă în timpul iernii

Principala diferență între securitatea pe timp de iarnă și cea din lunile de vară constă în condițiile cu care se confruntă agenții noștri de securitate. Nu doar temperatura are un impact mare, ci și iluminatul. Orele reduse de lumină naturală înseamnă că ofițerii noștri de securitate trebuie să fie foarte atenți – știind că mulți infractori preferă să opereze la adăpostul întunericului.

 

Răspuns la alarme și păstrarea cheilor, securitate necesară pe tot parcursul anului

Indiferent de perioada din an, există câteva servicii de bază care rămân aceleași. Pe lângă paza cu oameni și patrulele mobile, menționate mai sus, serviciile noastre de răspuns la alarme și de păstrare a cheilor sunt la fel de importante – dacă nu chiar mai importante – în timpul lunilor reci.

 

Având în vedere rata crescută a infracționalității pe parcursul iernii, faptul că știți că aveți personal de securitate calificat și de încredere pregătit să se ocupe de afacerea dvs. în cazul în care se declanșează o alarmă, ar trebui să vă liniștească. De asemenea, vă protejează și personalul, deoarece faptul de a avea deținători de chei înregistrați prin contract înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe angajații dvs. pentru a răspunde la o alarmă în afara orelor de program – aflându-se potențial într-o decizie amenințătoare și inconfortabilă.

 

Securitatea evenimentelor este mult mai populară în timpul lunilor de vară

Festivalurile și evenimentele sunt mult mai populare în timpul verii, iar acest lucru aduce o cerere crescută pentru serviciile noastre de securitate pentru evenimente. Securitatea ar trebui să fie întotdeauna în prim-planul oricărui eveniment pe care îl planificați, fie că este vorba de un eveniment corporativ, un eveniment sportiv sau un eveniment muzical.

 

Vă putem oferi ofițeri de securitate care să vă ajute la emiterea biletelor, să vă ajute la parcarea și gestionarea mașinilor, precum și să vă asigurăm că dispuneți de un serviciu de securitate de încredere care să intervină în cazul în care este nevoie de o dezescaladare a comportamentului antisocial. De asemenea, ne putem asigura că zonele cheie sunt păstrate private și că nu sunt accesibile publicului larg.

 

Pentru mai multe informații despre modul în care vă putem oferi un serviciu de securitate de încredere, în orice moment al anului, nu ezitați să luați legătura cu un membru al echipei noastre. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați.